21 Μαΐου 2016

Δημαράς: «Θρηνώ για την Αριστερά, αλλά θα ψηφίσω τα μέτρα»!

Απίστευτο «παραλήρημα» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκινησιακή φόρτιση. «Λυπάμαι. Θρηνώ. Είναι κατάντια. Αλλά θα ψηφίσω τα μέτρα». 

Σε ένα απίστευτο συναισθηματικό κρεσέντο, όπου λίγο έλειψε να μπήξει τα κλάματα, επιδόθηκε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς δίνοντας αρχικά την αίσθηση ότι ξεκινά αντάρτικο για να καταλήξει ότι θα ψηφίσει τα μέτρα παρότι θρηνεί:

Απαγγέλοντας τον "πολιτικό του λόγο" είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Δημαράς:
«Θρηνώ για την μερική υποδούλωση της πατρίδας μου στις πολυεθνικές και στους ξένους. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους εξαιτίας της ανευθυνότητας εκείνων που κυβέρνησαν για χρόνια την πατρίδα μου. Δεν είναι τιμητικό να παραδίδουμε την περιουσία μας στους ξένους δανειστές, σε ποια άλλη χώρα συμβαίνει αυτό. Λυπάμαι πραγματικά για την κατάσταση της πατρίδας μου». 
«Δεν μπορούμε λοιπόν να πανηγυρίζουμε δυστυχώς εδώ που φτάσαμε. Αυτό για μένα είναι κατάντια».
«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της», υπογράμμισε εν μέσω έντονης συγκινησιακής φόρτισης, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και σχεδόν δακρυσμένος πρόσθεσε: «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη εναλλακτική για την πατρίδα μου». 

Ως πότε θα φταίνε οι άλλοι κ. Δημαρά; Εδώ και περισσότερο από 15 μήνες είστε κυβέρνηση... δεν αναγκάζεστε, επιλέγετε συνειδητά, οι αυταπάτες τελείωσαν... Με συναισθηματικές θεατρινίστικες παραστάσεις, με μη ανάληψη της ευθύνης που αναλογεί, δεν κυβερνιέται η χώρα κ. Δημαρά! Είναι πράγματι κατάντια! 

Και κάποια σχόλια για το περιστατικό στο twitter:

Μπ. Παπαπαναγιώτου ‏@bpapapanagiotou 
"Θρηνει" αλλά ψηφίζει ο "αριστερός" Δημαράς. Άλλοι πάλι απλώς γελούν...

FirFirikos ‏@FirFirikos1 
Το εμβατήριο που τού 'μαθαν να λέει, είναι μονότονο και τού 'ρχεται να κλαίει...

Adespotos ‏@sp_tz 
Ο Δημαρας, Θρηνεί γιατι ψηφίζει μέτρα που δε θελει. Την παραίτηση ουτε που την σκεφτηκε με 6000€ τσεπατα καθε μηνα.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ‏@konmanol1 
Πολύ δάκρυ θα χυθεί στην Βουλή! Με πόνο ψυχής και με πικρό δάκρυ,153 τσιπροκαμμένοι βουλευτές θα ψηφίσουν τα πιο σκληρά μέτρα για την καρέκλα.

Πηγές: Με στοιχεία από www.skai.gr και twitter.com

1 σχόλιο:

  1. Σε εκείνα τα παλιά γκυκανάλατα μελό του ελληνικού σινεμά θα είχε επιτυχία ο τύπος! Αν είχε λίγο τσίπα υπάρχει και η παραίτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή