10 Ιανουαρίου 2018

Μια τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη - Γλέζου στην Εθνική Οδό

Ανθρώπινες στιγμές πολιτικών σε κάποιες απρόσμενες συναντήσεις τους
 
Τυχαία συνάντηση με τον Μανώλη Γλέζο είχε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ταξιδεύοντας οδικώς για την Πιερία, έκανε στάση για καφέ στην εθνική οδό.


«Καθοδόν για την πρώτη περιοδεία στην Πιερία, η γρήγορη στάση για καφέ στην εθνική, λίγο πριν από τη Λαμία, μου επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη», έγραψε στο facebook και ανάρτησε φωτογραφίες από τη συνάντησή του με το ιστορικό στέλεχος της Αριεστεράς.



«Όταν συναντώ τον Μανώλη Γλέζο πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας, αλλά και πάντα συγκινούμαι. Είναι, νομίζω, ο τελευταίος της γενιάς του πατέρα μου», πρόσθεσε. 

Ο χρήστης Kyriakos Mitsotakis πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες.
7 ώρες
Καθοδόν για την πρώτη περιοδεία στην Πιερία, η γρήγορη στάση για καφέ στην εθνική, λίγο πριν από τη Λαμία, μου επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Όταν συναντώ τον Μανώλη Γλέζο πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας, αλλά και πάντα συγκινούμαι. Είναι, νομίζω, ο τελευταίος της γενιάς του πατέρα μου.


Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκίνησε οδικώς από την Αθήνα για την Κατερίνη, καθώς λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν εκτελέστηκε η πτήση του για Θεσσαλονίκη, από όπου στη συνέχεια θα έφθανε στον προορισμό του. 

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι ότι ο Μανώλης Γλέζος είναι σήμερα 96 ετών, γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1922 στην Απείρανθο Νάξου.

Πηγές: naftemporiki.gr, facebook.com/kyriakosmitsotakis






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου