13 Ιανουαρίου 2018

Το MEGA οδηγείται σε κλείσιμο και ο Πολάκης πανηγυρίζει

Το MEGA, σύμφωνα με τα εως τώρα δεδομένα, οδηγείται σε κλείσιμο. Οι 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας όμως πανηγυρίζει!

Έξι εταιρείες κατέθεσαν φακέλους για να διεκδικήσουν άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας.

Πρόκειται για τους σταθμούς ΣΚΑΪ, Star, Alpha, Ant1, E και την εταιρεία Ελληνική Τηλεοπτική,εκπρόσωποι των οποίων προσήλθαν την Πέμπτη στα γραφεία του ΕΣΡ και κατέθεσαν φάκελο υποψηφιότητας μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Οι μέτοχοι του MEGA δεν κατέθεσαν φάκελο υποψηφιότητας στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Αυτό, 
σύμφωνα με τον Νόμο, μεταφράζεται σε κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς  όσα κανάλια λειτουργούν αλλά δεν θα μπουν στην διαδικασία του διαγωνισμού θα σταματήσουν να εκπέμπουν στα τέλη Φεβρουαρίου.

Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση περίπου 200 εργαζόμενοι του MEGA συγκεντρώθηκαν στα γραφεία και πραγματοποίησαν συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Η πρώτη αντίδραση ήταν η δημοσιοποίηση ενός κειμένου, μέσω τριών καρτών που προβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, που αναφέρει:
- «Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν.
- Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.
- Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο».

Όμως ο 
αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης,  πανηγυρίζει! Και γράφει στο λογαριασμό του στο facebook: «τσικρικα ΠΟΥ ΚΛΑΙΣ ??????? πρετεντερη,τσιμα,τρεμη καψη..... "πουσαι μαγκα τον χειμωνα που την εχεις την κρυψωνα"?????? ......που λεει και το τραγουδι........». Λες και το MEGA έχει αυτούς τους 4 ως εργαζόμενους και όχι 420 ακόμη!

τσικρικα ΠΟΥ ΚΛΑΙΣ???????
πρετεντερη,τσιμα,τρεμη καψη.....
"πουσαι μαγκα τον χειμωνα
που την εχεις την κρυψωνα"??????
......που λεει και το τραγουδι........

Η απάντηση έρχεται από τον πρώην βουλευτή και συγγραφέα 
Πέτρο Τατσόπουλο: «Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει επειδή κλείνει το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας, ενώ παραμένει ανοιχτό, με τα δικά μας λεφτά, το τελευταίο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας. Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει δικαίως, διότι δεν είναι κανένα ανώνυμο χολερικό τρολ, αλλά επώνυμος υπουργός της πιο άθλιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Η ντροπή δεν είναι δική του. Η ντροπή είναι δική μας» γράφει στο facebook.


Αυτός ο μαλάκας πανηγυρίζει επειδή κλείνει το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας, ενώ παραμένει ανοιχτό, με τα δικά μας λεφτά, το τελευταίο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας. Αυτός ο μαλάκας πανηγυρίζει δικαίως, διότι δεν είναι κανένα ανώνυμο χολερικό τρολ, αλλά επώνυμος υπουργός της πιο άθλιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Η ντροπή δεν είναι δική του. Η ντροπή είναι δική μας.

Όμως ο Πολάκης "δεν το βάζει κάτω" και απαντά: «... Πρέπει να βρίσεις πιο πολύ σαν το καραγκιοζάκο και κανα ξεροκόμματο πάρεις απ´ το Κυριακο»


ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ......
Βιβλίο κάνω την καρδιά ,το αίμα μου μελάνι
για να σου πω Πετρακη μου πως μ'εχεις ξετρελάνει
Σύρε καμια γυροβολιά απ'τη μισή Αθήνα
να ξεθολώσει η σκέψη σου να βρεις καινούργιο βήμα
Σε ξέχασε κι ο θυρωρός και βγαίνεις και με βρίσεις
μπας και σε παίξουν δυο λεπτά κι αξια ν' αποκτήσεις
Πρεπει να βρίσεις πιο πολύ σαν το καραγκιοζάκο
και κανα ξεροκόμματο πάρεις απ´ το Κυριακο

Και η ανταπάντηση από τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Ας το πω ακόμη μια φορά, μπας και το ακούσει και αυτός ο στούρνος...».

Ο χρήστης Petros Tatsopoulos κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Παυλος Πολακης.
22 ώρες
Ας το πω ακόμη μια φορά, μπας και το ακούσει και αυτός ο στούρνος. Όταν ήμουν αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, το 2010, μου είχαν φέρει μια έρευνα αναγνωστικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με την οποία ο ένας στους δύο ενηλίκους Έλληνες δεν διαβάζει ΚΑΝΕΝΑ βιβλίο στη ζωή του. Το υψηλότερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη, Δυτική και Ανατολική, καθώς κι ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο, τουλάχιστον σε χώρες όπου δεν κυριαρχεί ο αναλφαβητισμός. Απλή στατιστική; Όχι. Ο Πολάκης, οι μαντινάδες του και οι αμοιβάδες που τον επικροτούν. Η εθνική μας κατάντια. Καληνύχτα.

Όμως, σε αυτή τη χώρα, ο Παύλος Πολάκης εξακολουθεί να είναι αναπληρωτής υπουργός Υγείας και να πανηγυρίζει!

afirimeno.com 

Πηγές: Με στοιχεία από protothema.gr και facebook.com






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου