21 Νοεμβρίου 2016

Ανεβάζει τον πήχη στην ενημέρωση η ΝΔ

Ανεβάζει τον πήχη στην ενημέρωση η Νέα Δημοκρατία. Νέος εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ο Βασίλης Κικίλιας, πρώην μπασκετμπολίστας στον Πανιώνιο, στην ΑΕΚ και στις Εθνικές Ομάδες. 

Στόχος μας, είπε ο κ. Κικίλιας, κατά την σύντομη τελετή
παράδοσης - παραλαβής, δεν είναι μόνο η απάντηση στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, αλλά η επικοινωνία μέσω των δημοσιογράφων και των Μέσων Ενημέρωσης, με την κοινωνία. Σκοπός, πρόσθεσε, είναι «να περάσουμε το μήνυμά μας στις κοινωνικές μάζες που διψούν για ελπίδα. Η νέα ελπίδα είναι η αλήθεια και αυτό θα υπηρετήσουμε». 

Για την αλήθεια λοιπόν διψά ο κόσμος. Αυτήν περιμένουμε να υψώσει ο Βασίλης Κικίλιας, (εξάλλου τα σωματικά προσόντα τα έχει!). Ίσως έτσι κάποτε καταφέρουν να ξεφύγουν οι ανακοινώσεις των εκπροσώπων τύπου από τις στενές κομματικές σκοπιμότητες και αρθούν στο ύψος που οι δύσκολες περιστάσεις απαιτούν.


«Η ΝΔ αποτελεί σήμερα πολιτική δύναμη αναφοράς για το μέλλον και πόλο ελπίδας για τη Ελλάδα, τη μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τους Έλληνες» ανέφερε ο πρώην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, στην ίδια τελετή, παραμένοντας πιστός στις παραδόσεις! Πράλληλα ο κ Κουμουτσάκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για την θέση του εκπροσώπου Τύπου που του ανέθεσε στην αρχή της προεδρίας του, όσο και για την θέση του υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικών που του εμπιστεύεται τώρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου