24 Νοεμβρίου 2016

Το αντίο του Στίβεν Τζέραρντ στη Λίβερπουλ

Δεν υπάρχουν πολλοί, όσο ο Στίβεν Τζέραρντ, που να έχουν συνδέσει τόσο έντονα το όνομα και την καριέρα τους με την Λίβερπουλ, ενός συλλόγου με 5 Champions League, 18 πρωταθλήματα Αγγλίας, 7 κύπελλα και 3 τρόπαια UEFA. 

Όμως όλα κάποτε τελειώνουν. Έτσι και ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων», ο Στίβεν Τζέραρντ, ένας πραγματικός θρύλος, δεν θα φορέσει ξανά την αγαπημένη του φανέλα, την φανέλα της Λίβερπουλ. Αποσύρεται από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. 

Ο Άγγλος μέσος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους στη Λίβερπουλ, συνεργάτες, ποδοσφαιριστές με τους οποίους παίξαμε μαζί και προπονητές. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς των Λίβερπουλ και της εθνικής ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Η αφοσίωσή σας και η πίστη σας, σήμαινε τα πάντα». 


Με περισσότερα από 700 ματς με την φανέλα της Λίβερπουλ, τα περισσότερα από αυτά ως αρχηγός, πολλά τρόπαια και αμέτρητες προσωπικές διακρίσεις ο Στήβεν Τζέραρντ αποχωρεί, αλλά θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του αθλήματος.


Όμως ο Στίβεν Τζέραρντ δήλωσε επίσης ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στο ποδόσφαιρο. Από άλλο όμως πόστο.

Το αντίο της Λίβερπουλ και των οπαδών στον αρχηγό τους:

Πηγές: Με στοιχεία από www.efsyn.gr, twitter.com / Liverpool FC ‏@LFC

1 σχόλιο: