28 Ιουλίου 2018

Κ. Ζουράρις: «Εγώ δε θα παραιτούμουν. Πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός»!

Κώστας Ζουράρις στον FOCUS FM 103.6: «Εγώ δε θα παραιτούμουν. Πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός, ως πολιτειακός παράγων». 

«Εγώ δε θα υπέβαλα παραίτηση, αν είχα κάνει σωστά το καθήκον μου κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. Οι ευθύνες θα αποδοθούν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα που είναι σε εξέλιξη. Είναι λάθος η αντίληψη της αντιπολίτευσης, που ζητά ευθύνες. Η μόνη σωστή άποψη είναι η δική μου», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον FOCUS FM 103.6 της Θεσσαλονίκης και το δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις.

Κάνοντας σύντομη αναδρομή αναφέρθηκε στην περίοδο του ΠΑΣΟΚ όταν με υπουργό χωροταξίας τον Αντώνη Τρίτση και με σύνθημα «αν το δηλώσεις μπορείς να το σώσεις» ξεκίνησε γενικευμένη τακτοποίηση των αυθαιρέτων. 

«Δε γίνεται να χρεωθεί στην σημερινή κυβέρνηση το σύνολο των νομιμοποιήσεων από το 1974. Και σε άλλα κράτη συμβαίνουν καταστροφές και δε μπορούν να τις αντιμετωπίσουν. Η πολιτική ευθύνη είναι αφηρημένη έννοια πηγαίνει μέχρι την περίοδο του Αντώνη Τρίτση και θα κριθεί στις εκλογές» κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό στο: focusfm.gr

Ως "αδιανόητη έπαρση!" χαρακτηρίζει την προκλητική αυτή στάση του Κ. Ζουράρι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο twitter:

Άδωνις Γεωργιάδης‏ @AdonisGeorgiadi
Αδιανόητη έπαρση! Που τους βρήκαμε μην πω καμμία βαριά κουβέντα! Ο λαός να παραιτηθεί κατά Ζουράρη αφού είναι και αυτός Πολιτειακός παράγων... 

Σχετικές αναρτήσεις:
Τσίπρας: Δεν θα επιχειρήσουμε να αποδράσουμε από τις ευθύνες μας
Καμια ευθύνη δεν αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την τραγωδία στην ανατολική Αττική
Περί ανάληψης της πολιτικής ευθύνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου