20 Ιουλίου 2018

Πούτιν - Τραμπ… εις σάρκα μίαν στο εξώφυλλο του Time

Μία εικόνα των Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντίμιρ Πούτιν, στην οποία γίνονται… ένα, φιλοξενεί στο εξώφυλλό του το περιοδικό Time που κυκλοφορεί στις 30 Ιουλίου, με αφορμή τη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ και του Ρώσου ομολόγου του στο Ελσίνκι την περασμένη εβδομάδα.

To ευρηματικό εξώφυλλο του TIME, αποτελεί τη δηκτική αντίδραση του εβδομαδιαίου αμερικανικού περιοδικού στη συνάντηση του Ελσίνκι, όπου οι δυο πρόεδροι ταυτίστηκαν πλήρως, ακόμα και στο ζήτημα της εμπλοκής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016!

Πρόκειται για δημιουργία της καλλιτέχνιδας Νάνσυ Μπέρσον, στον απόηχο των επικρίσεων που δέχθηκε ο κ. Τραμπ για τις αναφορές του στο ζήτημα της φερόμενης ρωσικής παρέμβασης στις αμερικανικές εκλογές, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Πούτιν.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του περιοδικού Μπάιαν Μπένετ, μετά από 1,5 χρόνο στην προεδρία, η αμηχανία του κ. Τραμπ απέναντι στον κ. Πούτιν δεν έχει ακόμη εξηγηθεί.

Και προσθέτει το TIME: «Για να αναπαραστήσει αυτό το γεγονός, η καλλιτέχνις του εξωφύλλου, Νάνσι Μπέρσον, συγχώνευσε τα πρόσωπα του Τραμπ και του Πούτιν σε μια εικόνα και σε ένα βίντεο στο οποίο εναλλάσσονται οι εικόνες των δύο παγκόσμιων ηγετών». Και εγένετο... Τραμπούτιν!

Πηγές: twitter.com/TIME, naftemporiki.gr, skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου