26 Ιουλίου 2018

Παπαδημούλης: «Να ανοίξουν οι κλειστές ιδιωτικές παραλίες»!

«Να ανοίξουν οι κλειστές ιδιωτικές παραλίες. Να προστατευτούν τα δάση από την αυθαίρετη δόμηση» ζητά ο κ. Παπαδημούλης, με αφορμή τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές. Ένα πάγιο κοινωνικό αίτημα, που δεν γίνεται πράξη, ακόμα και αν το κόστος της αδράνειας των εκάστοτε αρχών μετριέται σε ανθρώπινες ζωές. 

«Θετικά τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Φυσικά δεν περιμέναμε να αναφερθεί στα μέτρα που δεν πήρε η κυβέρνηση για να αποτρέψει ή έστω να περιορίσει τα φονικά αποτελέσματα των πυρκαγιών.

Αλλά, εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι συχνά, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθούν να συμπεριφέρονται λές και το κόμμα τους είναι ακόμα στην αντιπολίτευση. «Να ανοίξουν οι κλειστές ιδιωτικές παραλίες. Να προστατευτούν τα δάση από την αυθαίρετη δόμηση» ζητά ο κ. Παπαδημούλης. Από ποιόν το ζητά; Εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια το κόμμα του είναι στην κυβέρνηση. Ας το έκανε! Ή τουλάχιστον ας τολμήσει τώρα!

Η ανάρτησή του κ. Παπαδημούλη στο Twitter:

Θετικά τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές. Να συνοδευτούν κ από θεσμικές τομές κατά της αέναης αυθαιρεσίας. Να ανοίξουν οι κλειστές ιδιωτικές παραλίες. Να προστατευτούν τα δάση από την αυθαίρετη δόμηση. Αυστηροί, σαφείς κανόνες κ εφαρμογή τους!

«Αυστηροί, σαφείς κανόνες και εφαρμογή τους!» προσθέτει τέλος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Σίγουρα αυστηροί και σαφείς κανόνες υπάρχουν. Απλά δεν εφαρμόζονται, "υπάρχει και κάποιο πολιτικό κόστος" αν εφαρμοστούν, λένε... Ας το αναλάβουν! Διαφορετικά το κόστος θα εξακολουθήσει να μετριέται σε ανθρώπινες ζωές, όπως στο Μάτι...

afirimeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου