2 Ιουλίου 2018

Time: Τραμπ, Ριάνα και Κάιλι Τζένερ στις 25 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Διαδίκτυο

Τη φετινή του λίστα των 25 προσωπικοτήτων που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή μέσω Διαδικτύου δημοσίευσε το Time, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, το αστέρι του τραγουδιού Ριάνα, αλλά και το μοντέλο Κάιλι Τζένερ να συγκαταλέγονται μεταξύ των επιλογών του περιοδικού.

Διαθέτοντας περισσότερους από 50 εκατ. ακόλουθους στο Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις, παραβιάζοντας κάποιες φορές το πρωτόκολλο. 

Στην επιστροφή της στο Instagram μετά από ένα διάστημα απουσίας, η Κάιλι Τζένερ κατέρριψε το ρεκόρ της Μπιγιονσέ, σε ό,τι αφορά τη φωτογραφία με τα περισσότερα «likes», όταν ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της. 

Από την πλευρά της, η Ριάνα τον Μάρτιο δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram, καταγγέλλοντας μία διαφήμιση που εμφανίστηκε στο Snapchat και χρησιμοποίησε την εικόνα της για να φέρει στο φως το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας, θύμα της οποίας υπήρξε στο παρελθόν. Λίγο αργότερα, η Snap Inc. είδε τη μετοχή της να κατρακυλά, χάνοντας 800 εκατομμύρια δολάρια. 

Παράλληλα, η 30χρονη τραγουδίστρια λάνσαρε μία σειρά μακιγιάζ και μία κολεξιόν εσωρούχων, αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθησή τους.

Πηγή: naftemporiki.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου