6 Ιουλίου 2018

Γελοιογραφίες: Και το Μουντιάλ 2018 συνεχίζεται

Και το Μουντιάλ, που άρχισε από την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στη Ρωσία, συνεχίζεται. 
Σήμερα ξεκινούν τα προημιτελικά. 
Εδώ σε κάποιες ακόμη γελοιογραφίες με πολιτικές προεκτάσεις: 

Επάνω αριστερά σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου στα "Νέα". Μουντιάλ και κούρεμα (χρέους)! 

Σκίτσο του Τάσου Αναστασίου στην "Αυγή" (στις 19.6.2018). Στήριξη της ομάδας της Γερμανίας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα για ...ρύθμιση του χρέους!

Σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβείμ στην "Αυγή". Πράγματι στις 27.6.2018 η Γερμανία έχασε από την Κορέα με δυο γκολ στις καθυστερήσεις και αποκλείστικε από την επόμενη φάση (των 16) στο Μουντιάλ. Ήταν η πιο μέγάλη έκπληξη! 

Σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου στα "Νέα". Τελικός Μουντιάλ ή κυβέρνησης;

Σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη στα "Νέα". Εδώ έφυγε ο Μέσι από το Μουντιάλ (η ομάδα του, της Αργεντινής αποκλείστικε από τα προημιτελικά)

Και ορισμένα, μέχρι τώρα, στοιχεία:
Στα προημιτελικά (στους 8) που ξεκινούν σήμερα Παρασκευή σε λίγες ώρες, προκρίθηκαν οι εθνικές ομάδες των εξής χωρών: Ουρουγουάης, Γαλλίας, Βραζιλίας, Βελγίου, Ρωσίας, Κροατίας, Σουηδίας και Αγγλίας. Αποκλείστικαν από τα προημιτελικά κάποια φαβορί όπως οι ομάδες της Ισπανίας (έχασε στα πέναλτι από την Ρωσία) και της Αργεντινής (έχασε από την ομάδα της Γαλλίας). Μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ ήταν ο αποκλεισμός στη φάση των ομίλων της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2014, της ομάδας της Γερμανίας. Και το Μουντιάλ συνεχίζεται...

Σχετικές αναρτήσεις:
Γελοιογραφίες: Το Μουντιάλ 2018 άρχισε (18.06.2018)
Παράξενες και εντυπωσιακές εικόνες από το Μουντιάλ 2018 (04.07.2018)






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου