10 Ιουλίου 2018

Ρονάλντο: Στιγμές χαλάρωσης στη Μεσσηνία

Στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης φαίνεται να περνάει ο διάσημος Πορτογάλος άσος των γηπέδων Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μεσσηνία. Παράλληλα, γίνονται γνωστά σχέδια του Facebook για reality με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
 
Αν και όλοι περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, τον γιο του και την μικρή τους κόρη για διακοπές στην Ελλάδα. 



Είναι η δεύτερη χρονιά που ο σούπερ σταρ των γηπέδων επισκέπτεται τη Μεσσηνία, καθώς και πέρσι τον Ιούνιο είχε περάσει μερικές ημέρες στην Πύλο. Ο Ρονάλντο με την συντροφιά του έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο πέταξε απευθείας για την Πύλο. 


Για το πώς περνάει τις διακοπές του στην Ελλάδα φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές του η σύντροφός του μέσω Instagram, αλλά και ο ίδιος μίλησε στους φαν του στο Instagram, κάνοντας live μετάδοση από τη Μεσσηνία.

Σχέδια του Facebook για reality με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο 

Σε επαφές με τον αστέρα του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται το Facebook σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, για ένα reality show με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας.

Ο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης είναι σε διαπραγματεύσεις για να φέρει τη σειρά με τον Ρονάλντο στο Facebook Watch, την πλατφόρμα βίντεο για τηλεοπτικά προγράμματα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ενδέχεται να εισπράξει ποσό που προσεγγίζει τα 10 εκατομμύρια δολάρια για την προβολή 13 επεισοδίων. Μέχρι στιγμής, αδιευκρίνιστο παραμένει αν οι διαπραγματεύσεις είναι σε αρχικό ή σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Ρονάλντο έχει περισσότερους από 122 εκατ. ακόλουθους στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. 


Στη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Όπως δημοσίευσε το "Sky Sports" και επιβεβαίωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα 
και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της Γιουβέντους, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας.

Η μεταγραφή του στην «Μεγάλη Κυρία» θα κοστίσει κάτι παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο 33χρονος σούπερ-σταρ θα αμείβεται με 30 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Εντοάρντο Ανιέλι βρέθηκε στην Ελλάδα όπου κάνει διακοπές ο Πορτογάλος σταρ για να επισημοποιήσει τον «γάμο».

Η πρώην ομάδα του Πορτογάλου, Ρεάλ Μαδρίτης, με ανακοίνωση στο επίσημο website της τον αποχαιρέτησε, ευχαριστώντας τον για ότι έχει προσφέρει σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο τα τελευταία εννέα χρόνια. 








yle="text-align: center;">

1 σχόλιο:

  1. To deal Ρονάλντο - Γιουβέντους έκλεισε στο Costa Navarino. Οπως αποκάλυψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμέρι, ο Αντρέα Ανιέλι, πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της «Γιούβε», ταξίδεψε στη Μεσσηνία χθες με ιδιωτικό αεροπλάνο, ώστε να συναντήσει τον εκεί παραθερίζοντα Πορτογάλο σούπερ σταρ και να κλείσει τη μεταγραφή του στην ξενοδοχειακή μονάδα του Costa Navarino. kathimerini.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή