12 Ιουνίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 12.6.2021

«Γκάφα» της Nike. Αντί για «ΝΙΚΗ», έγραψε «ΠΙΚΣ»! Θα πρέπει να προσλάβει Έλληνα μεταφραστή!
Πούτιν για τον χαρακτηρισμό «φονιάς» από Μπάιντεν: «Αντριλίκι χολιγουντιανού τύπου»!
Η απίστευτη ερώτηση της Βασίλισσας Ελισάβετ προς τους ηγέτες του G7.
Νοτιοαφρικανή γέννησε 10δυμα σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

«Γκάφα» της Nike. Αντί για «ΝΙΚΗ», έγραψε «ΠΙΚΣ»! 

Ως γνωστόν, το όνομα αυτού του γίγαντα των αθλητικών ειδών είναι εμπνευσμένο από τη Νίκη της Σαμοθράκης. Κάπως έτσι, λοιπόν, οι σχεδιαστές της εταιρείας προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα παπούτσι εμπνευσμένο από τη Θεά της Νίκης.
Το Nike Air Force 1 Low Goddess of Victory είναι ολόλευκο και έχει γλώσσες που παραπέμπουν σε φτερά. Στο πίσω μέρος του ενός παπουτσιού, το όνομα της εταιρείας είναι γραμμένο με ελληνικά γράμματα. Όμως αντί να γράψουν «ΝΙΚΗ», έγραψαν με ελληνικά γράμματα τη λέξη «ΠΙΚΣ»! (φωτογραφία επάνω αριστερά).
Τα social media δεν άργησαν να εντοπίσουν την «γκάφα». «Υπάρχουν 11 εκατομμύρια Έλληνες. Ρωτήστε έναν», έγραψε κάποιος στο Twitter. Έπειτα από αυτά, η Nike δέχεται πιέσεις να αποσύρει τα παπούτσια και να σεβαστεί την ελληνική κουλτούρα και ιστορία.
Πηγή: moneyreview.gr 

Πούτιν: «Αντριλίκι χολιγουντιανού τύπου»!

Ερωτηθείς ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για το επίθετο «killer» που επέλεξε ο Τζο Μπάιντεν για αυτόν («φονιάς» αν η λέξη ειπώθηκε κυριολεκτικά, «αδίστακτος» αν επρόκειτο για μεταφορά), ο ένοικος του Κρεμλίνου προτίμησε να το υποβαθμίσει.
Χαρακτήρισε την ταμπέλα «killer» που του έβαλε ο Αμερικανός ομόλογός του «αντριλίκι χολιγουντιανού τύπου»!
Ο λόγος αυτού του είδους «είναι μέρος της αμερικανικής πολιτικής κουλτούρας, θεωρείται κάτι φυσιολογικό», παρατήρησε, «αλλά εδώ, αυτό δεν θεωρείται φυσιολογικό», πρόσθεσε. Σε κάθε περίπτωση, «δεν με ανησυχεί καθόλου» είπε.
Πηγή: kathimerini.gr 

Η ερώτηση της Βασίλισσας Ελισάβετ προς τους ηγέτες του G7

Φαίνεται ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει χιούμορ. Και το χρησιμοποίησε για να σπάσει τον πάγο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής της με τους ηγέτες του G7, στο πλαίσιο της Συνόδου που πραγματοποιείται στην Κορνουάλη.
«Πρέπει να δείχνεις σαν να διασκεδάζεις;», ρώτησε η Ελισάβετ καθώς όλοι οι ηγέτες πόζαραν αμήχανοι για τους φωτογράφους. «Ναι, σίγουρα», της απάντησε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, πριν όλοι να ξεσπάσουν σε γέλια.
Πηγή: moneyreview.gr 

Νοτιοαφρικανή γέννησε 10δυμα

Μία 37χρονη γυναίκα από τη Νότια Αφρική γέννησε όχι δίδυμα ή τρίδυμα αλλά δεκάδυμα σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες. Το ευτυχισμένο ζευγάρι απέκτησε 7 αγόρια και 3 κορίτσια με μία μόνο γέννα.
Η Gosiame Thamara Sithole γέννησε με καισαρική σε νοσοκομείο της Πρετόρια αλλά μαζί με τον συζυγό της Teboho Tsotetsi έμειναν έκπληκτοι αφού οι υπέρηχοι είχαν δείξει ότι υπήρχαν οκτώ μωρά. 
Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου