24 Ιουνίου 2021

Τζανακόπουλος - Αχτσιόγλου: Απόδραση στο Costa Navarino

Απόδραση στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα το πασίγνωστο resort Costa Navarino περιλάμβανε το πρόγραμμα, ενέκα τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, για τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, και η πρώην υπουργός Εργασίας με την οποία διατηρεί σχέση εδώ και τρία χρόνια, άφησαν στην άκρη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και χαλάρωσαν σε ένα από τα καλύτερα πεντάστερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη προκαλώντας αναταραχή... στα social media και συγκεκριμένα στο twitter.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας, οι δυο τους εθεάθησαν χέρι-χέρι να περπατάνε στην κεντρική αγορά του διάσημου resort κατευθυνόμενοι, προφανώς, προς το δωμάτιο το οποίο είχαν καταλύσει.

Χαμός στα social media
Μια επιλογή από το twitter:

Leonidas ToEat @AnAthenianToLDN
Στο Costa Navarino Τζανακόπουλος - Αχτσιόγλου Τα κάστρα του καπιταλισμού & της πλουτοκρατίας πέφτουν από μέσα

wizdoctor @WizdoctorV
Μπραβο στον σ. Τζανακοπουλο που πήγε στο Costa Navarino.Να τον δούμε όμως και στο Dunes με μπαστούνια του γκολφ που θα του τα κουβαλάει αλληλέγγυος σύντροφος ώστε να ολοκληρωθεί η νίκη της αριστεράς σε όλα τα επίπεδα

George Lee @Harhalas
Μην τα λες τόσο απότομα ρε Αλέξη, θα μας στείλεις. #costanavarino #Costa_Navarino

Ακροκεντρώος @akrokentrwos_2
Στο costa Navarino διακοπές ο Τζανακοπουλος με το Εφακι. Διότι είπαμε: Είμαστε αριστεροί, πολεμαμε τον καπιταλισμό, παλεύουμε για την αταξικη κοινωνία, αλλά δεν είμαστε μαλακες.

LavrentisBeria @LavrentisBeria4
Πάντως και εγώ σύντροφοι στη θέση του Τζανακοπουλου, Costa Navarino θα πηγαινα. Με ποιον να κανω διακοπες, με τον Μπαλαούρα και τον Κανέκο?

Κωνσταντίνος @elitischmos
*Είναι ίσως από τα ελάχιστα ζευγάρια στην ελληνική κοινωνία που βγάζουν ~15Κ το μήνα. Αν δεν πάνε αυτοί στο Ναβαρίνο, ποιοι μπορούν να πάνε; **Για το πολιτικό σκέλος, και την υποκρισία του «λαϊκού παιδιού από το Αιγάλεω» θα τους κρίνουν οι ψηφοφόροι τους, προσωπικά, δε με αφορά.

ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ COSTA NAVARINO Ο ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.... ΠΟΥ "ΜΟΙΡΑΖΑΝ" ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΣΤΑ 9...ΟΙ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ


LavrentisBeria @LavrentisBeria4
Περα απο πλακα δεν ειναι κακό στα 40 οι ανθρωποι να ενηλικιώνονται επιτέλους,δικαίωμά τους να πανε και Costa Navarino, εύχομαι και Amanzoe αν κάτσει και καμμιά Ευρωβουλή. Τελειωσε η παρατεταμένη εφηβεία, παιδι ερχεται τι περιμενατε να πηγαινουν να ψηνουν παϊδακια με τον Καρανίκα;

Τι έλεγε όμως τις ίδιες ημέρες ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος:

Δημήτρης Τζανακόπουλος @d_tzanakopoulos
·18 Ιουν
Η Αριστερά χρειάζεται να είναι λαϊκή, ταξική, δημοκρατική, πλατιά να εκφράζει διαφορετικά πολιτικά ρεύματα και πολιτικές καταγωγές έχοντας πάντα στο νου της ότι το κύριο ζήτημα είναι να εκπροσωπεί συγκεκριμένα κοινωνικά συμφέροντα στο πολιτικό πεδίο

Πηγές: bankingnews.gr, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου