21 Ιουνίου 2021

Το γκράφιτι στο Μεταξουργείο που εντυπωσίασε τον Μπακογιάννη

Φωτογραφίες από ένα εντυπωσιακό γκράφιτι, που κοσμεί πλέον την «μουντή» Πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κώστας Μπακογιάννης.


Ο δήμαρχος Αθηναίων πόσταρε το γιγαντιαίο έργο του καλλιτέχνη Λεωνίδα Γιαννακόπουλου, με τίτλο «Ode 2 the big sea», που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι 2021».


Ο κ. Μπακογιάννης μάλιστα συνόδευσε τις εντυπωσιακές εικόνες με το παρακάτω σχόλιο: «Η συνεργασία είναι το μυστικό! Το «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» επιστρέφει με ασφάλεια τη Κυριακή για ένα γνήσιο Jazz & World Music festival με τη στήριξη του δήμου Αθηναίων.Τους ευχαριστούμε για το δώρο στο Μεταξουργείο του έργου του Λεωνίδα Γιαννακόπουλου, «Ode 2 the big sea», που μετέτρεψε μία απρόσωπη επιφάνεια σε ένα υπέροχο έργο τέχνης».

Το «Μικρό Παρίσι» έχει ως θέμα τη φετινή χρονιά τον πολιτισμό και την οικολογία. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «το φεστιβάλ που μπολιάζει με πολιτισμό και τέχνη το κέντρο της Αθήνας από την Ομόνοια ως το Μεταξουργείο και το Σταθμό Λαρίσης και δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες, συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής. Έχει την αιγίδα και υποστήριξη του ΥΠΠΟΑ».

Για πρώτη φορά φέτος το Μικρό Παρίσι των Αθηνών θεσμοθετεί ένα ολοκληρωμένο Jazz & World music festival με 11 συνολικά συναυλίες, στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Αθήνας έναντι του σταθμού Λαρίσης. Η είσοδος στις συναυλίες είναι μεν ελεύθερη αλλά πρώτα χρειάζεται να γίνει κράτηση με email. (Περισσότερα στο: facebook.com/Petit-Paris-d-Ath)

Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου