1 Ιουνίου 2021

Λατινοπούλου: «Όχι» στις αξύριστες μασχάλες!

Και πάλι τα κατάφερε η πολιτευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου να ασχοληθούν μαζί της τα κοινωνικά δίκτυα! Το γεγονός ότι τα περισσότερα σχόλια είναι αρνητικά λίγο φαίνεται να την απασχολεί.

Ειδικότερα, πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter, βίντεο που έχει ανέβασει η γνωστή περσόνα της εν λόγω πλατφόρμας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία αποφάσισε να μας μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς, αλλά και να μας πει πόσο πολύ σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια των γυναικών (λες και αναρωτιόμασταν).

Latinopoulou @latinopoulou
Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.


«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους» λέει ξεκινώντας το... μανιφέστο της και συνεχίζει λέγοντας ότι εκείνη, βλέποντας τέτοιες φωτογραφίες στα social media ως γυναίκα «νιώθει άβολα, αισθάνεται ντροπή και απεχθάνεται να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες»...

Για τέτοιες ακραίες αντιδράσεις, βέβαια, ας ενημερώσουμε την κ. Λατινοπούλου ότι τα κοινωνικά δίκτυα προσφέρουν μια τρομερή δυνατότητα που λέγεται unfollow ή block. Αν δεν της αρέσει κάτι που ανεβάζει κάποιος χρήστης μπορεί να δοκμάσει να πατήσει το κουμπάκι του unfollow.

Κάποιες από τις αντιδράσεις στο Twitter:

Vivian Efthimiopoulou @vivian_e
Απάντηση στον χρήστη @latinopoulou
Παντως οι αναφορές στην κυτταρίτιδα αποξενώνουν τις ψηφοφορους. Προσοχή σε αυτές τις λεπτομέρειες

κάτσε φρόνιμα @antzy1982
Εσύ γιατί προσπαθείς να μου περάσεις το πρότυπο του ακροδεξιού σκουπιδιου; στο ζήτησε κανείς; μισάνθρωπος εισαι

ℳ𝒾𝓈𝓈 𝒞𝒶𝓇𝒶𝓂ℯ𝓁 @Miss__Caramel_
Κι εγώ σαν γυναίκα αισθάνομαι άβολα βλέποντας σε, με λευκασμενα δόντια, να μην μπορείς να υψωσεις τα φρύδια σου από το μποτοξ και τα φουσκωμένα χείλη. Είναι φυσιολογικό; όχι. Ξεκίνα να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και μην ζηλεύεις όσες το πέτυχαν. Είναι δύσκολο ξέρω.

Δήμητρα Kim @dimitrakim
Πρώτες σκέψεις: 1.Μας κάνεις πλάκα,δεν πιστεύεις τίποτα απ'όσα λες,απλώς βρήκες έναν τρόπο να γίνεις δημοφιλής στο twitter. 2.Έχεις"ξεγλιστρήσει"από κάποιο επιστημονικό πείραμα,το οποίο βγάζει από την κρυογονική τις συζύγους των συνταγματαρχών της χούντας! 3.Είσαι απλώς ηλίθια!


Πηγές: twitter.com, protothema.gr

Δείτε και αυτό:Η Λατινοπούλου και τα ... αριστερά μικρόβια (4.1.2021)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου