4 Ιουνίου 2013

Ανέκδοτο: Μιά δύσκολη επιλογή

Κάποτε ένας πλούσιος και ωραίος άντρας τάχε με τρεις γυναίκες. Παρότι σε καμιά από τις γυναίκες δεν άρεσε αυτή η κατάσταση, ήταν και οι τρεις ερωτευμένες μαζί του και έτσι την ανέχονταν.

Κάποια στιγμή όμως, έφτασε ο κόμπος στο χτένι και οι γυναίκες, η μία μετά την άλλη, του έθεσαν το τελεσίγραφο: "ή εμένα ή τις άλλες".

Τις μάζεψε λοιπόν και τις τρεις και τους είπε:

 
"Σας αγαπώ και τις τρεις σας, κάθε μια γιαυτό που είναι. Όμως αφού μου ζητάτε να διαλέξω, θα το κάνω. Θα δώσω στην καθεμιά σας από 10.000 ευρώ, και όποια από σας τα ξοδέψει με τον καλύτερο τρόπο, αυτή θα γίνει γυναίκα μου. Ορίστε τα λεφτά και θα τα πούμε σε τρεις μήνες".

Πέρασε ο καιρός, και οι τρεις γυναίκες 
έρχονται στην προκαθορισμένη συνάντηση με τον τύπο. 

Η πρώτη και του λέει:
"Αγάπη μου ξόδεψα όλα τα λεφτά που μου έδωσες σε δώρα για σένα. Το έκανα γιατί σε αγαπώ και θέλω πάντα να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος". 

Η δεύτερη:
"Αγάπη μου, ξόδεψα όλα τα λεφτά για να γίνω ακόμα πιο όμορφη. Αγόρασα τα καλύτερα καλλυντικά, έκανα πλαστικές, γιατί θέλω να σου αρέσω, να με βρίσκεις πάντα ελκυστική και να με επιθυμείς. Το έκανα επειδή σ’ αγαπώ".

Και η τρίτη με τη σειρά της του λέει:
"Αγάπη μου, τις 10.000 ευρώ που μου έδωσες τις επένδυσα στο χρηματιστήριο. Ξέρεις, είναι καλή εποχή τώρα για την αγορά μετοχών. Η αξία τους ανέβηκε γρήγορα και έφτασε τις 50.000 ευρώ. Έτσι, πούλησα τις μετοχές και έβαλα το λεφτά στο λογαριασμό σου στην τράπεζα. Το έκανα γιατί θέλω να έχουμε χρήματα για το σπίτι μας και την οικογένεια που θα δημιουργήσουμε. Σε αγαπώ και δεν θέλω να σου λείψει τίποτα".

Η επιλογή ήταν πράγματι και πάλι δύσκολη.
Έτσι ο φίλος μας, μετά από ώριμη σκέψη, τους λέει:
"Εκτιμώ αυτό που κάνατε και οι τρεις σας για μένα. Αφού όμως επιμένετε να διαλέξω, θα παντρευτώ εκείνη με τα μεγαλύτερα β..ζιά" !!!






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου