18 Ιουνίου 2013

Περίεργα: Προγαμιαίο συμβόλαιο για σεξ "μια φορά την εβδομάδα" υπέγραψε ο ιδρυτής του facebook

Το "ναι" που είπε πριν από περίπου 10 μήνες - ύστερα από έναν ατέλειωτο αρραβώνα - ο ιδρυτής του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, δεν προϋποθέτει ίσως τον τέλειο γάμο με την Πρισίλα Τσαν, αλλά είναι ένα γεγονός που οροθετείται με ένα αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο. 

Συνήθως τέτοιου είδους συμβόλαια αφορούν το μοίρασμα της περιουσίας, ύστερα από πιθανό διαζύγιο. Στην προκειμένη όμως περίπτωση, αφορά και το μοίρασμα της... ερωτικής ηδονής. Τρόπος του λέγειν, δηλαδή, αφού η επί σχεδόν δέκα χρόνια αρραβωνιαστικιά Πρισίλα αποφάσισε και έθεσε στο συμβόλαιο έναν όρο, σύμφωνα με τον οποίο μία ωρίτσα "στενής επαφής συζυγικού τύπου" την εβδομάδα, φτάνει και περισσεύει. Έτσι, ο μίστερ facebook, ο οποίος πολύ συχνά λείπει σε ταξίδι για δουλειές, υποχρεούται τουλάχιστον ένα βράδυ από τα επτά της εβδομάδας να μοιράζεται τη συζυγική κλίνη με τη συμβία του.

"Αυτό που έχει γίνει ήδη είναι καλύτερο από το τέλειο". Τη γνωστή αυτή φράση του, ο λιγομίλητος Μαρκ Ζάκερμπεργκ, φαίνεται ότι την τηρεί πιστά και στην προσωπική του ζωή. 

_____________
Πηγή: http://www.tanea.gr Τρίτη 18 Ιουνίου 2013


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου