1 Νοεμβρίου 2016

Λαζόπουλος: «Η χώρα προχωρά με δεξιό βηματισμό»

«Οταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια φεύγουν πρώτα» λέει η παροιμία. Έτσι και τώρα, «όταν το καράβι βουλιάζει ο Λαζόπουλος ...αλλάζει»! Ξέρει ο άνθρωπος και μεταλλάσσεται! Από προπαγανδιστής του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ ως "αντικειμενικός" κριτής του, και επικριτής (!) του μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, στην πρεμιέρα του «Όλα Ξεκόλλα» στον ΑΝΤ1 με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Είπε, μεταξύ άλλων, και κάποια ωραία. «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν κρατούσες» που λέει και ο λαός.

Μια μικρή επιλογή λοιπόν από όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή, από σχετικό δημοσίευμα στο "Πρώτο Θέμα", στη συνέχεια:

Για τις εναντίον του επιθέσεις:
Μίλησε για οργανωμένο παρακράτος και ζήτησε... ψυχραιμία. Προπαγάνδα με πέντε εκπομπές τον χρόνο δεν γίνεται, υπογράμμισε και αναφέρθηκε με μελανά χρώματα στην κατάσταση στο διαδίκτυο. «Ζούμε σε περίοδο ηλεκτρονικού μπούλινγκ, δεν έχουμε δημοκρατικό διαδίκτυο, έχουμε δεξιό- ακροδεξιό» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος, «η καινούργια δουλειά είναι υβριστής διαδικτύου». Υπάρχει ένας στρατός πληρωμένος από κόμματα και επιχειρηματίες, συνέχισε και έκανε λόγο για «στρατιές δολοφόνων που λειτουργούν επί πληρωμή»...

Για τις τηλεοπτικές άδειες:
"Όταν βλέπεις να καταρρέει το ΜΕΓΚΑ πρέπει να πάρεις μέτρα. Είμαι κατά του μαύρου- υπέρ της νομιμότητας".

Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:
«Καθάρισε» όλα τα κακά της Μεταπολίτευσης... Δεν υπάρχει Έλληνας ικανοποιημένος, η χώρα προχωρά με δεξιό βηματισμό, τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος. Όταν έχεις υποσχεθεί να αλλάξεις όλο το κτίριο και δεν έχει αλλάξει ούτε μία λάμπα θα σε πάρει η μπάλα. Στηλίτευσε τη στάση των δημοσιογράφων θέτοντας το ερώτημα αν θα πρέπει η χώρα μας να μένει ως υποτακτική στην Ευρώπη. Στην επισήμανση του Θέμου Αναστασιάδη ότι υπάρχουν και αριστεροί δημοσιογράφοι απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένας. Η λέξη αυτή τελείωσε, πέθανε»!

Για τις αντιφάσεις των υπουργών:
Το... ένστικτο της σάτιρας ενεργοποιήθηκε όταν η κουβέντα πήγε σε συγκεκριμένους υπουργούς. «Το πρωί με τους 3 (σ.σ. την τρόικα), το βράδυ με τους 53» υπογράμμισε για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ενώ για τον Παύλο Πολάκη έκανε λόγο για... κληρονομικό θυμό. «Είναι συνεχώς θυμωμένος σαν να έχει πιάσει τη γυναίκα του με κάποιον άλλον» είπε χαρακτηριστικά... Σε δύο δεξιά παπούτσια περπατά μια αριστερή κυβέρνηση, σημείωσε. Ζούμε σε ατύχημα, συνέχισε, άνθρωποι βγαίνουν παραμορφωμένοι και δεν μπορούμε να ταυτοποιήσουμε τα πτώματα. Τον πρώτο άνθρωπο που σχολίασα αρνητικά (σ.σ. από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ) ήταν ο Βαρουφάκης, υπενθύμισε λέγοντας πως δουλειά της σάτιρας είναι να μεταφέρει την απογοήτευση του κόσμου και όχι να λειτουργεί ως παρακράτος.

Για τη ΝΔ και τον Άδωνι Γεωργιάδη:
«Θα χωριστεί η ΝΔ, ο Άδωνις θα κάνει το δικό του κόμμα» προέβλεψε. Δεν έχω καμία κοινή πολιτική σκέψη μαζί του, συνέχισε και υποστήριξε πως και η επίσκεψή του στο θέατρο ήταν μέρος της επιχείρησης στοχοποίησης των απόψεών του. «Όταν σε κυνηγά φωτιά και... μαλακία, τρέχεις» ήταν η τελευταία του συμβουλή.

Takis Ant / afirimeno.com 
Με στοιχεία από www.protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Κριτική στον Λάκη Λαζόπουλο άσκησε σήμερα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θοδωρής Ρουσόπουλος. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 ο κ. Ρουσόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων και την δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου περί «ηλεκτρονικού bullying». «Ξαφνικά ανακάλυψε το bullying ο άνθρωπος που είναι ο μεγαλύτερος μπούλης στην Ελλάδα, έχει δηλαδή κάνει bullying εναντίων των πάντων, από τις γριές μέχρι οποιονδήποτε πολιτικό αντίπαλο, ανθρώπους που δεν θεωρούν ότι συμβαδίζουν με τις δικές του απόψεις» είπε χαρακτηριστικά. Πηγή: kathimerini.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή