25 Οκτωβρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 25.10.2021

Πολύ καλή οργάνωση της παρέλασης και της λιτανείας στη Θεσσαλονίκη ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να πάρει από τους επιτελείς του 
την απάντηση ότι όλα είναι έτοιμα, ώστε από εκεί να τους πηγαίνουν κατευθείαν στα ...νοσοκομεία! Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην «Καθημερινή».

Το σύντομο ρεπορτάζ:
Αρχικά, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή, το υπουργείο Εσωτερικών, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν κανονικά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, οι παρελάσεις –στρατιωτική και μαθητικές– για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Περιορισμός τέθηκε μόνο στη διάρκεια, που δεν μπορεί να υπερβαίνει τη μία ώρα.
Σήμερα, το υπουργείο Εσωτερικών, λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά προχώρησε στη ματαίωση της μαθητικής παρέλασης που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Η απόφαση Μητσοτάκη για κήρυξη εθνικού πένθους λόγω του αιφνίδιου θανάτου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, συμπίπτει με την ημερομηνία διεξαγωγής της μαθητικής παρέλασης στην πόλη, ως εκ τούτου αποφασίστηκε η ματαίωση της.

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου