4 Οκτωβρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 4.10.2021

Προβληματισμός των επιστημόνων για μεγάλο σεισμό αλλά και ... μεγάλο φασισμό στη χώρα μας, με αφορμή τους πρόσφατους σεισμούς καθώς και την επανεμφάνιση των φασιστών. Καθόσον, ως γνωστόν, η Ελλάδα είναι σεισμογενής αλλά και «φασισμογενής» χώρα! Σκίτσο του Πέτρου Ζερβού στην «efsyn.gr».

Και ένα σχετικό ρεπορτάζ σήμερα επίσης στην efsyn.gr:

Τι φανερώνουν τα στοιχεία για τη δράση των φασιστών στη Θεσσαλονίκη

Τα στοιχεία για την ταυτότητα των φασιστοειδών που έδρασαν στη Θεσσαλονίκη φανερώνουν ένα καλά μελετημένο σχέδιο που ξετυλίγεται τις τελευταίες μέρες. Τα άγρια επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στον Εύοσμο αλλά και στην Ηλιούπολη φανερώνουν την ανεξέλεγκτη δράση των φασιστών με εργατικά σωματεία να παραχωρούν συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καταγγέλλοντας την ολιγωρία της κυβέρνησης και αναγνωρίζοντας παράλληλα πως «προσιδιάζουν την δράση της εγκληματικής ναζιστικής χρυσής αυγής».

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Κυριάκος Τσιαούσης, μέλος του ΔΣ του ΕΚΘ και αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕΠΕ τόνισε πως «σκοπός της σημερινής πρωτοβουλίας είναι να αποδείξουμε πως οι επιθέσεις αυτές συνδέονται μεταξύ τους σε ένα οργανωμένο σχέδιο δράσης που ξετυλίγεται ειδικά τις τελευταίες μέρες με έναν μόνο σκοπό, να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο στην νεολαία της πόλης». Ο Κ. Τσιαούσης κατήγγειλε πως «σε όλες τις περιπτώσεις, τα χτυπήματα έγιναν κατόπιν συντονισμού που λάμβανε χώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Στη συνέχεια, δόθηκαν στη δημοσιότητα συνομιλίες και σχόλια που, σύμφωνα με τους ίδιους, προέρχονται από άτομα που έλαβαν μέρος στις επιθέσεις τόσο κατά μελών της ΚΝΕ (Ηλιούπολη) όσο και στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου...

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου