14 Φεβρουαρίου 2015

ΗΠΑ προς Ελλάδα και ΕΕ: Αφήστε τη ρητορική και βρείτε τα!

"Να αφήσουν κατά μέρος τη ρητορική και να επικεντρωθούν στην επίτευξη μιας ρεαλιστικής πορείας προς τα εμπρός" κάλεσε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Μιχάλης Ιγνατίου στην ιστοσελίδα του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, στη συνέχεια: 

"Σήμερα, ο υπουργός Jacob J. Lew συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Αλέξη Τσίπρα για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο υπουργός Lew είπε ότι προσβλέπει στη συνεργασία με τη νέα ελληνική κυβέρνηση, καθώς αυτή προχωρά να σχηματίσει ένα συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ευρώπη και τους διεθνείς οργανισμούς.

Ο υπουργός Lew κάλεσε όλα τα μέρη να αφήσουν κατά μέρος τη ρητορική και να επικεντρωθούν στην επίτευξη μιας ρεαλιστικής πορείας προς τα εμπρός. Ο υπουργός Lew εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Ελλάδα και οι εταίροι της έχουν εισέλθει σε τεχνικές συζητήσεις και σημείωσε ότι η συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας σηματοδοτεί μια σημαντική ευκαιρία για την επίτευξη συγκεκριμένης προόδου".


Πηγή: www.mignatiou.com 14.02.2015
περισσότερα στο:
http://mignatiou.com/2015/02/ipa-se-verolino-athina-ke-vrixelles-aste-kata-meros-ti-ritoriki/

1 σχόλιο:

  1. Σωστό, να αφήσουν κατά μέρος τη ρητορική και να δουν την ουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή