9 Φεβρουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος: «Δεν θα βγούμε στη βίζιτα»!

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απίστευτες και προκλητικές δηλώσεις έκανε χθες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, έξω από τη Βουλή μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού:

«Δεν θα πέσουμε στα τέσσερα. Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουν (σ.σ. αυτά που προτείνει η Ελλάδα στους εταίρους), έχει καλώς».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πού θα βρεθούν τα χρήματα για την υλοποίηση των εξαγγελιών της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος σχολίασε: «Πάντως, δεν θα βγούμε στη βίζιτα»!

Παράλληλα, ερωτηθείς για τα σενάρια Grexit, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη και παρέπεμψε σχετικά: «Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά... Να μας πουν αυτοί που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια»!

Σχολιάζοντας την απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα, από τις 11 Φεβρουαρίου, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «αλητεία» και είπε ότι οι μονομερείς αποφάσεις του Μάριο Ντράγκι είναι παράνομες.

Ήταν μια επίδειξη ενός "νέου πολιτικού ήθους" που προς στιγμήν επιβεβαιώνει όσους εξέφρασαν σοβαρές επιφυλάξεις για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με το κόμμα του κ. Καμένου.

Πηγές: Με στοιχεία από www.imerisia.gr και www.tanea.gr
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113452552
http://www.tanea.gr/news/politics/article/5207415/apisteytes-dhlwseis-kammenoy-meta-tis-programmatikes/ 
Φωτογραφία: Eurokinissi


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου