10 Φεβρουαρίου 2015

Επίθεση από γυμνόστηθες της Femen στον Ντομινίκ Στρος-Καν

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Επίθεση από τρεις γυμνόστηθες ακτιβίστριες της Femen δέχτηκε το πρωί της Τρίτης ο Ντομινίκ Στρος-Καν κατά την άφιξη του στο δικαστήριο της πόλης Λιλ στη βόρεια Γαλλία, όπου δικάζεται για εμπλοκή σε διεθνές κύκλωμα πορνείας.

Οι γυναίκες αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που είχαν πάρει θέσεις μπροστά από το δικαστήριο και μία εξ αυτών σκαρφάλωσε στο καπό του αυτοκινήτου με τα σκούρα τζάμια που μετέφερε τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, ενώ οι δύο άλλες στάθηκαν γύρω από το αυτοκίνητο. 

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τις τρεις ακτιβίστριες, ενώ ο Στρος-Καν εισήλθε στο δικαστήριο. Για την εμπλοκή του στην υπόθεση, ο Γάλλος πολιτικός ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 10 ετών, καθώς και 1,5 εκατ. ευρώ πρόστιμο. 

Πηγή: http://www.kathimerini.gr 10.02.2015
Σχετικά βίντεο στο youtube.com:
https://www.youtube.com/watch?v=eYgrHMbgdFc&feature=player_embedded 
https://www.youtube.com/watch?v=rWHf5EHnUR8 






yle="text-align: center;">

1 σχόλιο:

  1. Την αθώωση του Ντομινίκ Στρος-Καν από τις κατηγορίες διακεκριμένης μαστροπείας πρότεινε χθες ο εισαγγελέας του δικαστηρίου της Λίλλης, στη χθεσινή αγόρευσή του. «Η δικαστική έρευνα και η ακροαματική διαδικασία δεν απέδειξαν την ενοχή του κ. Στρος-Καν», είπε ο εισαγγελέας Φρεντερίκ Φεβρ. Πηγή: kathimerini.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή