29 Νοεμβρίου 2015

Στήριγμα στο Λεβέντη προσπαθεί να βρει ο Τσίπρας

Σαφείς αιχμές για τη σταθερότητα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ άφησε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σήμερα στο Μega, ενώ αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός, φοβούμενος ότι θα πέσει η κυβέρνησή του, ζήτησε να συναντηθεί μαζί του μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό προκειμένου να συζητήσουν για μελλοντική συνεργασία.

Ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ότι ο Τσίπρας έχει 11 βαρίδια βουλευτές, τους οποίους και γνωρίζει, που δεν θα στηρίξουν την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό.

«O Τσίπρας κατάλαβα ότι φοβάται ότι θα πέσει η κυβέρνηση από το ασφαλιστικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ ξεκαθάρισε ότι στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνεργασία, απαντά αρνητικά. «Είπα στον Τσίπρα "μη φαντάζεσαι ότι εγώ θα γίνω τσόντα όπως οι άλλοι''». «Εγώ δεν θα γίνω Κουβέλης ή Καμμένος» είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι θα συμμετείχε μόνο σε μια οικουμενική κυβέρνηση. 

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί του ζήτησε ο Τσίπρας τη συνάντηση, ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι ο πρωθυπουργός «είναι πανικόβλητος, είναι η τελευταία του ελπίδα να παραμείνει στην εξουσία». 

Μιλώντας επίσης για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών 
ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι «ήθελε ο Τσίπρας να τα δώσει στους Ευρωπαίους όλα όσα του ζητούσαν στο προσφυγικό, για να χαλαρώσουν τις πιέσεις τους στο ασφαλιστικό». 

Πηγές: Στοιχεία από www.megatv.comwww.protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου