7 Νοεμβρίου 2015

Η τραμπούκικη επίθεση στον Κουμουτσάκο σε φωτογραφίες

Καρέ-καρέ όλες τις φωτογραφίες, που αποτυπώνουν τις απίστευτες βιαιοπραγίες ομάδας ακραίων στοιχείων της Χρυσής Αυγής εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου έξω από τη Βουλή, δημοσιεύει το protothema.gr. Τα πρόσωπα όλων, όσων επιχείρησαν να σκίσουν τα ρούχα του κ. Κουμουτσάκου, όσων τον γρονθοκόπησαν ή τον κλωτσούσαν
και τον καταδίωκαν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, είναι εμφανή με απόλυτη λεπτομέρεια. Ορισμένες από τις φωτογραφίες αυτές αναδημοσιεύουμε στη συνέχεια:

Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει δήλωση στα μέσα ενημέρωσης ευρισκόμενος στο κεντρικό σώμα των συγκεντρωθέντων, κοντά στο μπλοκ υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να αποδοκιμάσουν τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη ότι δεν αναγνωρίζει την ποντιακή γενοκτονία από τους Τούρκους.


Ενας από τους διοργανωτές των ποντιακών οργανώσεων φαίνεται σαν να προσπαθεί να προστατεύσει, με έναν ιδιότυπο τρόπο, τον βουλευτή της ΝΔ. Την ίδια ώρα ο Γιώργος Κουμουτσάκος δέχεται μπουκάλια με νερό από αγνώστους, ενώ άλλοι προσπαθούν να τον κλωτσήουν. Στο ερώτημα τι κάνουν οι αστυνομικοί και γιατί δεν κινητοποιούνται, απάντηση δεν μπορεί να δοθεί.





Οι τραμπουκισμοί συνεχίζονται. Ενώ ένα άτομο, τα χαρακτηριστικά του οποίου είναι κάτι περισσότερο από ευκρινή σηκώνει το χέρι και χτυπά τον κ. Κουμουτσάκο. Μια κοπέλα που δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να καλυφθεί του τραβάει το σακάκι με μανία.


Ο άνδρας με το τζόκεϋ χρειάζεται ελάχιστα δευτερόλεπτα για να εξαπολύσει μια γροθιά στο πρόσωπο του βουλευτή της ΝΔ: Στο ερώτημα γιατί ο άνδρας με το μαύρο T-shirt έκανε κεφαλοκλείδωμα στον γαλάζιο βουλευτή, απάντηση θα δώσει η δικαιοσύνη. Το μέλος της παμποντιακής ομοσπονδίας συνελήφθη με την κατηγορία ότι με τις κινήσεις του διευκόλυνε τους τραμπούκους, οδηγήθηκε στον ανακριτή και σε τακτική δικάσιμο θα κληθεί να στοιχειοθετήσει αν ισχύουν τα λεγόμενά του ότι προστάτευε τον Γιώργο Κουμουτσάκο


Ο βουλευτής της ΝΔ καταδιώκεται από ένα μπουλούκι αγνώστων, θεωρούμενων ως μελών της Χρυσής Αυγής. 


Οι χρυσαυγίτες, κάποιοι πόντιοι διαδηλωτές και άλλοι ακραίοι με άγριες διαθέσεις έχουν περικυκλώσει τον βουλευτή και τους λιγοστούς άνδρες των ΜΑΤ που προστατεύουν τον Γιώργο Κουμουτσάκο. 


Κι όλα αυτά έξω από τη Βουλή των Ελλήνων, ακριβώς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο κέντρο της πόλης, ένα από τα καλύτερα φρουρούμενα σημεία στην πόλη...

Πηγή: 
www.protothema.gr
Περισσότερα στο:
http://www.protothema.gr/politics/article/524892/i-traboukiki-epithesi-ston-koumoutsako-kare-kare/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου