8 Νοεμβρίου 2015

Πανούσης: Υπάρχει σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσης μου

Σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του αποκαλύπτει, μέσω της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης. «Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου». Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους. «Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι», αναφέρει. 

Οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της «Πρώτης φοράς Αριστερά». 

Το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του. 

Πηγή: www.protothema.gr

2 σχόλια:

  1. «Το γεγονός ότι δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλεφώνημα από κυβερνητικό στέλεχος και συνεπώς ότι η κυβέρνηση σιώπησε έως τώρα από τις καταγγελίες ότι απειλείται η ζωή μου, αυτό πρέπει να προβληματίζει», ανέφερε μιλώντας στο «Βήμα» την Κυριακή το μεσημέρι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθηγητής Γιάννης Πανούσης.
    «Αν ο Πρωθυπουργός με παροτρύνει να καταθέσω στη Δικαιοσύνη ονόματα και απειλές που δέχτηκα ασφαλώς και θα το κάνω. Αλλά νομίζω ότι είναι λάθος του Μεγάρου Μαξίμου που σίγουρα δεν θέλει να δει να φιγουράρουν ονόματα που βρίσκονται στα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως τα περισσότερα στοιχεία είναι εις γνώση του Πρωθυπουργού» προσθέτει ο Γιάννης Πανούσης
    Πηγή: tovima.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, επισκέφθηκε στις 11 το πρωί της Δευτέρας την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, προκειμένου να της δώσει στοιχεία -όπως σε συνέντευξή του έχει ήδη προαναγγείλει- σύμφωνα με τα οποία απειλείται η ζωή του. «Κατέθεσα το σύνολο των στοιχείων για να κάνει η κυρία Εισαγγελέας τη δική της αξιολόγηση... Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του και τώρα είναι η ώρα της δικαιοσύνης» δήλωσε ο Γιάννης Πανούσης. Πηγή: tovima.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή