16 Νοεμβρίου 2015

Πόλεμο κατά του ISIS κήρυξαν οι Anonymous (video)

Πόλεμο κατά του ισλαμικού Κράτους, με αφορμή τις επιθέσεις στο Παρίσι, κήρυξαν την Δευτέρα οι Anonymous χάκερς, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο Ιντερνετ.

Ενας άνδρας φορώντας την μάσκα του Γκάι Φόουκς, την χαρακτηριστική μάσκα των Anonymous, μιλώντας γαλλικά, δηλώνει στο βίντεο ότι τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους που ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις είναι «αποβράσματα» και 
«τρωκτικά», ότι οι Anonymous θα τους καταδιώξουν. 

«Αυτές οι επιθέσεις δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητες... Θα εξαπολύσουμε εναντίον σας την μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ. Να περιμένετε πολλές κυβερνοεπιθέσεις. Κηρύχθηκε πόλεμος. Προετοιμαστείτε. Δεν συγχωρούμε και δεν ξεχνάμε», προειδοποιεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο των Anonymous: 

Σημειώνεται ότι οι Anonymous είναι ένα διεθνές δίκτυο χάκερς, οι οποίοι έχουν αναλάβει την ευθύνη για πολλές κυβερνοεπιθέσεις μέχρι σήμερα. 

Πηγές: Στοιχεία από express.grkathimerini.gr και protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. Απάντηση στον πόλεμο που του κήρυξαν οι Anonymous για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι έδωσε σήμερα το Ισλαμικό Κράτος. Σύμφωνα με δήλωση που ανέβηκε στο Διαδίκτυο «οι χάκερ των Anonymous μας απειλούν σε βίντεο ότι θα μας χακάρουν. Ηλίθιοι. Τι θα χακάρετε; Μπορείτε μόνο e-mail και λογαριασμούς Twitter». Πηγή: protothema.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή