14 Ιουνίου 2016

Γεροβασίλη: Το «Παραιτηθείτε» κινείται εχθρικά στη χώρα!

Συνεχίζονται οι φραστικές επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών κατά του κινήματος «παραιτηθείτε» για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει αύριο Τετάρτη στο Σύνταγμα. Μετά τους Νίκο Φίλη* και Παναγιώτη Νεφελούδη**, σήμερα ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε τους πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας αυτής ότι «έχουν το σπέρμα μιας αντιδημοκρατικής και ακροδεξιάς λογικής», ενώ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι «Το "παραιτηθείτε" είναι ένα αίτημα το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα»!

Συγκεκριμένα:

Ο υπουργός υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, αφού αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση προχωρά σε «αρνητική διαφήμιση» της συγκέντρωσης της 15ης Ιουνίου, υποστήριξε ότι «αυτή καθ' εαυτή η λογική όσων καλούν στη συγκέντρωση, ενώ σε ένα πρώτο επίπεδο εμφανίζεται ως μια απολιτική προσέγγιση και αυτό είναι κακό, αλλά η λογική τους "όχι στα κόμματα, όχι στα χρώματα, όχι στα συνδικάτα" έχει τα σπέρματα μιας ακροδεξιας λογικής».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ Ιωαννίνων δήλωσε: «Το "παραιτηθείτε" είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα αυτή τη στιγμή», προσθέτοντας πάντως ότι «το δικαίωμα του καθενός να διαδηλώσει είναι αναφαίρετο». «Είναι ελεύθερος ο καθένας να διαδηλώσει όπως εκείνος νομίζει. Βεβαίως, κρίνονται αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πουν ότι είναι απολίτικο και κόσμος δυσαρεστημένος, ενώ στα αλήθεια δεν πρόκειται περί τέτοιου», είπε συγκεκριμένα η κ. Γεροβασίλη ερωτηθείσα σχετικά με το κίνημα «Παραιτηθείτε» και την συγκέντρωση που διοργανώνεται την Τετάρτη.

Δύσκολα λοιπόν γίνεται ανεκτή από τα στελέχη του Σύριζα η δυσαρέσκεια, από την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική, του κόσμου και ακόμα πιο δύσκολα η δημόσια έκφρασή της...

Πηγές: Με στοιχεία από www.naftemporiki.gr, www.protothema.gr

Σχετικές αναρτήσεις:
* Φίλης: Στα όρια της συνταγματικής ανοχής το κίνημα "παραιτηθείτε"!
** Προκλητικός ο Νεφελούδης προς τους «Παραιτηθείτε»
Το κίνημα «Παραιτηθείτε» σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου