13 Ιουνίου 2016

Προκλητικός ο Νεφελούδης προς τους «Παραιτηθείτε»

Αφηρημένα ...Σχόλια 
Προκλητικός, αναιδής και αυθάδης ο ΓΓ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, προς όσους πολίτες έχουν δηλώσει την πρόθεση να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της 15ης Ιουνίου με κάλεσμα τη λέξη «Παραιτηθείτε», όταν δηλώνει «θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι "συγγραφείς", κοινώς υβρεολόγοι... άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν». 

Δεν ανέχεται ο κ. Νεφελούδης το δικαίωνα του ελληνικού λαού να διαδηλώνει ενάντια σε μια κυβερνητική πολιτική που την θεωρεί καταστροφική για την χώρα. Προσπαθεί μάλιστα ο κ. Νεφελούδης να ξεπεράσει και τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, που πρόσφατα είχε δηλώσει για το κίνημα «Παραιτηθείτε» ότι «κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για ένα κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής»!.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Facebook ο ΓΓ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, έγραψε τα εξής: 


«Αγαπητοί μου φίλοι, βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με τους ‪#‎ΠΑΡΑΤΗΘΕΙΤΕ‬, δεν αξίζει τον κόπο. Όταν χρειάστηκε να ασχοληθούμε, μιλώ για πέρσυ τον Ιούλιο, πήραν το μάθημα τους.Θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι "συγγραφείς" , κοινώς υβρεολόγοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα κάνουν ένα σόου με σύνθημα, "φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε". Μην χολοσκάτε, αν τους μισούς από αυτούς τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας. Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν». 

Ένα είναι σίγουρο, ότι ο δημοκρατικός ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα, θα τον κρίνει όπως του αξίζει!






yle="text-align: center;">

1 σχόλιο:

  1. Ολοι αυτοί που δεν ανέχονται την ελευθερία έκφρασης του λαού κρυβουν ένα φασισμό μέσα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή