17 Ιουλίου 2016

Θαλαμηγός «Χριστίνα», από την Κωνσταντινούπολη στη Μυτιλήνη λόγω πραξικοπήματος

ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Οι συνθήκες εμφυλίου πολέμου που επικράτησαν στην Κωνσταντινούπολη από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής «έδιωξαν» από την Τουρκία το Σαουδάραβα πρίγκιπα Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, της βασιλικής οικογένειας της Αραβικής χερσονήσου, αλλά και τους οκτώ συνολικά εκλεκτούς καλεσμένους του που συμμετείχαν σε μια καλά σχεδιασμένη, από πλευράς ασφαλείας των επιβαινόντων, κρουαζιέρα με την ιστορική θαλαμηγό «Χριστίνα Ω».

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και αμέσως μετά την εκδήλωση του πραξικοπήματος η εντυπωσιακή θαλαμηγός, πάλαι ποτέ ιδιοκτησίας του Αριστοτέλη Ωνάση απέπλευσε από την Κωνσταντινούπολη και αντί για το Μπόντρουμ (την Αλικαρνασσό) στα μικρασιατικά παράλια, όπως ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει, κατευθύνθηκε στα ελληνικά νησιά. Πρώτος σταθμός τα μεσάνυχτα χθες Σάββατο το λιμάνι της Μυτιλήνης όπου έδεσε στον περίκλειστο τελωνειακό χώρο. Νωρίς το πρωί ενώθηκε με τη θαλαμηγό «Elegant 007» με Ρώσους επιβαίνοντες και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κατευθύνθηκαν μαζί ανοικτά της νότιας Λέσβου, στην περιοχή των Βατερών όπου η παρέα των μεγιστάνων θα κολυμπήσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στη Χίο.

Ας σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ με περιουσία που αγγίζει τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια, γιος του Σαουδάραβα βασιλιά, προκαλεί συχνά με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Στρατής Μπαλάσκας
Πηγή: www.amna.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου