17 Ιουλίου 2016

Δώρο 6.000 φακελάκια τσάι στον Τραμπ για να «εξαγνίσει την ψυχή του»

Παράξενα
Μια ινδική εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ ότι έστειλε 6.000 φακελάκια πράσινο τσάι στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ, επισημαίνοντας ότι το ρόφημα θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει «εξυπνότερος» και να «εξαγνίσει» την ψυχή του.

Το ασυνήθιστο αυτό δώρο, που ισοδυναμεί με κατανάλωση 4 ετών, με ρυθμό τεσσάρων φλιτζανιών σε καθημερινή βάση, το προσφέρει μια επιχείρηση που εδρεύει στην Κολκάτα η Te-a-me.

Ο ιδιοκτήτης της Σουμίτ Σαχ δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι άνοιξε έναν ιστότοπο, το www.teafortrump.com – όπου οι χρήστες μπορούν να προτρέψουν τον δισεκατομμυριούχο να πίνει καθημερινά τσάι.

«Πιστεύουμε βαθιά ότι το πράσινο τσάι είναι ωφέλιμο για πολλούς ανθρώπους. Σκεφτήκαμε ότι αυτό το ρόφημα θα βοηθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να εξαγνίσει το πνεύμα του, το σώμα του και την ψυχή του» εξήγησε ο Ινδός ιδιοκτήτης. 


«Έχει επιπλέον αποδειχθεί ότι το πράσινο τσάι κάνει τους ανθρώπους εξυπνότερους. Επομένως το μήνυμαπου στέλνουμε είναι «σας παρακαλούμε, κ. Τραμπ, πιείτε αυτό το τσάι. Είναι για το συμφέρον σας, για το συμφέρον των ΗΠΑ, για το συμφέρον ολόκληρου του πλανήτη». yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου