3 Ιουλίου 2016

Βήμα: «Στήνουν καθεστώς Τσίπρα». Αντιδρά η κυβέρνηση

Σκηνικό σύγκρουσης μεταξύ της εφημερίδας Το Βήμα και της Κυβέρνησης. “Στήνουν καθεστώς Τσίπρα” γράφει Το Βήμα πρωτοσέλιδα. "Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα" απαντά η κυβέρνηση. Ειδικότερα:

Το πρωτοσέλιδο στο Βήμα της Κυριακής:
Τίτλος: “Στήνουν καθεστώς Τσίπρα”.  
Υπέρτιτλος: "Σε εξέλιξη οργανωμένη επιχείρηση άλωσης του κράτους και των θεσμών". 
Υπότιτλοι: Επιδιώκουν έλεγχο της δικαιοσύνης και των ΜΜΕ - Καταδιώκουν όσους ασκούν κριτική - Προετοιμάζουν αλλοίωση του πολιτεύματος μέσω εκλογικού νόμου και Συντάγματος.
Πηγή: www.tovima.gr

Κυβερνητικοί κύκλοι για πρωτοσέλιδο του «Βήματος» 
«Αυτοί που απέκτησαν "ισχύ και χρήμα" επωφελούμενοι για χρόνια από το καθεστώς της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, σήμερα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με τους τίτλους περί "καθεστώτος Τσίπρα". Διότι αντιλαμβάνονται ότι πλέον όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο» σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι σχετικά με το πρωτοσέλιδο του "Βήματος", το οποίο έχει τίτλο: «Στήνουν καθεστώς Τσίπρα».
«Είναι οι ίδιοι που ασκούν πιέσεις σε κόμματα της αντιπολίτευσης για να μην υπερψηφιστεί η απλή αναλογική ώστε να διατηρήσουν τις τελευταίες ελπίδες για παλινόρθωση του καθεστώτος που τους προστάτευε. Ο ελληνικός λαός τούς έχει καταλάβει και επανειλημμένα καταδικάσει» καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι. 
Πηγή: www.amna.gr 

Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμν του Ψυχάρη
Υπενθυμίζεται ότι μόλις προ τριών ημερών, με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, δεσμεύτηκαν όλοι οι τραπεζικοί προσωπικοί λογαριασμοί και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη και μεγαλομετόχου του ΔΟΛ. Αιτία αποτελεί το γεγονός πως οι καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία του εκδότη δεν συμβαδίζουν με το «πόθεν έσχες» του. Οι εισαγγελείς φέρονται να εντόπισαν απόκλιση άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης ο ίδιος αναμένεται να δικαστεί στις 29 Ιουλίου ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί «πόθεν έσχες» κατ' εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος. 
Πηγή: www.efsyn.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου