3 Ιουλίου 2016

Στην έδρα της Huawei στο Πεκίνο ο Αλέξης Τσίπρας

Αφηρημένα ...Σχόλια

Η ελληνική κυβέρνηση για πρώτη φορά επενδύει σημαντικά στον κλάδο της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας, γιατί αυτό αποτελεί το οξυγόνο της οικονομίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην έδρα του κινεζικού τεχνολογικού κολοσσού Huawei στο Πεκίνο. 

Για μια ακόμη φορά ακούστηκε ο Αλέξης Τσίπρας να μιλά για τα "για πρώτη φορά" επιτεύγματά του! Ακολούθησαν οι συνήθεις κοινοτοπίες "ο κλάδος της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας αποτελεί το οξυγόνο της οικονομίας"! Χαμόγελα απλώθηκαν σε όλα τα πρόσωπα...

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωθυπουργός ξεναγήθηκε από τους επικεφαλής της εταιρείας -και μάλιστα υπό τον ήχο του Ζορμπά- σε διάφορα τμήματα, όπου έγινε παρουσίαση των τεχνολογικών επιτευγμάτων της Huawei. Ενθουσιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας και πρότεινε τη δημιουργία ενός τεχνολογικού πάρκου στην Αθήνα και την αδελφοποίηση του πάρκου της Huawei με την Τεχνόπολις Θεσσαλονίκης. Γιατί, όπως χαρακτηριστικά τόνισε "οι νέες τεχνολογίες είναι αναπτυξιακό εργαλείο και όχι απλά ένας κλάδος της οικονομίας"!. 

Και μετά; Μετά, όταν η μουσική σταματήσει να παίζει, όταν τα χαμόγελα σβήσουν, μετά όλα θα ξεχαστούν, θα παραμείνουν απλά οι καλές προθέσεις. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά!

Πηγή: Με στοιχεία από www.kathimerini.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου