7 Οκτωβρίου 2015

Μια ακόμα σάτιρα για τη "Ζωή"

Αποτελεί "προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα" γράφει ο συντάκτης του, Νίκος Ζαχαριάδης, στο "Μουφανετ" του protagon.gr. Μπορεί να είδαμε πολλά κωμικοτραγικά να συμβαίνουν, αυτό όμως ξεπερνά κάθε φαντασία, εκτός από εκείνη του συντάκτη.
Όμως ας δούμε το δημοσίευμα:Βανδαλισμένο με νυχιές και χαράγματα βρήκε το προεδρικό έδρανο στη Βουλή ο Βούτσης!

Φράσεις σκαλισμένες πάνω στην έδρα, προφανώς σε κατάσταση έντονης ψυχικής φόρτισης, νυχιές που έχουν σκίσει το κόκκινο δέρμα και ακατανόητα σύμβολα περίμεναν τον νέο Πρόεδρο της Βουλής, μόλις κάθησε στη θέση του

Την ευφορία του Νίκου Βούτση για την εκλογή του, διαδέχθηκε ο τρόμος μόλις αντίκρισε την κατάσταση του προεδρικού έδρανου στη Βουλή: Απειλές, συνθήματα εναντίον πολιτικών αντιπάλων και σχέδια που απεικονίζουν κρεμάλες, προκάλεσαν τρόμο στον καινούργιο Πρόεδρο της Βουλής.

Μάλιστα ο ίδιος, μόλις κάθισε στη θέση του φρόντισε να αφήσει πρόχειρα τα cheesecakes που κρατούσε και να απαθανατίσει την εικόνα, προκειμένου να μην το χρεωθεί ο ίδιος.

Πέρα από τις νυχιές –τόσο βαθιές που διαπέρασαν το κόκκινο δέρμα και έφτασαν μέχρι το ξύλο- επάνω στο έδρανο υπήρχαν κρεμάλες με το όνομα «Τσίπρας» γραμμένο από κάτω και προειδοποιήσεις του τύπου «Θα επιστρέψω».

Εντύπωση προκαλεί επίσης μια χαραγμένη απειλή εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα και μια καρδιά με το όνομα «Ζωή» γραμμένο και στις δύο πλευρές της. Πρόκειτα για στοιχεία που ενισχύουν την υπόθεση ότι όλα αυτά αποτελούν «παρακαταθήκη» της προηγούμενης Προέδρου, που φρόντισε να αποτυπώσει τα συναισθήματά της στο έδρανο.

Οι τεχνικές υπηρεσίες της Βουλής πάντως που κλήθηκαν να αποκαταστήσουν τις ζημιές, αρνήθηκαν να αγγίξουν το προεδρικό έδρανο λόγω φόβου, απαιτώντας μια συμπληρωματική (και στοχευμένη) τελετή αγιασμού.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα). 


Νίκος Ζαχαριάδης

Πηγή: www.protagon.gr, 05.10.2015


yle="text-align: center;">

1 σχόλιο:

  1. Παρ' ότι το αναδημοσίευσα, πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν με βρίσκει σύμφωνο αυτού του είδους η "σάτιρα", ειδικά για τη "Ζωή" που όπως και να τη δει κανείς εμφανώς την αδικεί, καθόσον κινείται σε άλλα, σαφώς ανώτερα, επίπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή