20 Σεπτεμβρίου 2013

Έκθεση της ΕΥΠ "προφητεύει" μεγάλες ταραχές στην Αθήνα το φθινόπωρο

Σε ένα "θερμό" από όλες τις απόψεις, φθινόπωρο, αναφέρεται έκθεση της ΕΥΠ, σύμφωνα με δημοσίευμα (πριν ένα μήνα περίπου) στο defencenet.gr, σε ότι αφορά την πιθανότητα ξεσπάσματος κύματος βίας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω της δημιουργίας εκρηκτικού κλίματος σε ότι αφορά το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών. 

Σύμφωνα με την απόρρητη αυτή έκθεση υπολογίζονται σε περίπου 150.000 οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και ανάμεσά τους προεξάρχοντα ρόλο θα παίξουν λούμπεν αλλοδαποί οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα και θεωρούν ότι το πλιάτσικο είναι μια καλή λύση για να "ρεφάρουν" από τις δουλειές που έχουν χάσει. 

Στην έκθεση, που πάντως κινείται στο πλαίσιο των όσων είπε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στις ΗΠΑ στην συνέντευξή του στην "Ουάσιγκτον Ποστ" περί φόβων για επικείμενο ξέσπασμα βίας λόγω της ανεργίας, αναλύεται η πιθανότητα οι ταραχές να σαρώσουν την Αθήνα σε πολύ μεγαλύτερη έκταση απ΄'ότι τα Δεκεμβριανά του 2008 ή το κάψιμο του κέντρου της 12ης Φεβρουαρίου 2012

Η έκθεση ακούγεται ως "προβοκατόρικα προφητική" αν αναλογιστεί κανείς τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με επίκεντρο τη δολοφονία του 34χρονου Π.Φύσσα στο Κερατσίνι. Και είμαστε ακόμη σχεδόν στην αρχή του Φθινοπώρου.

_________________
Πηγή: http://www.defencenet.gr από άρθρο στις 14.08.2013 με τίτλο: Έκθεση της ΕΥΠ "προφητεύει" μεγάλες ταραχές στην Αθήνα το φθινόπωρο.






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου