27 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέντευξη με τον Archie Goodwin

Από μία πρόσφατη συνέντευξη στο Bright Side of the Sun με την Νο.29 επιλογή των Phoenix Suns στο Draft, Archie Goodwin u.a. μπορούμε να κρατήσουμε τα ακόλουθα ενδιαφέροντα σημεία:

Όσον αφορά στον ίδιο, η τυπική μέρα του αποτελείται από ασκήσεις ενδυνάμωσης, ευλυγισίας και ασκήσεις στο Σούτ και την ντρίμπλα. Οι προπονητές προσπαθούν να του εμφυσήσουν να κρατάει ψηλά το κεφάλι όταν επιχειρεί διεισδύσεις προς το καλάθι, ώστε να ξέρει καλύτερα τι συμβαίνει τριγύρω του και να είναι έτοιμος να πασάρει τη μπάλα αν τον κλείσουν. 

Δε προσπαθεί να αντιγράψει κινήσεις των μεγάλων αστέρων του NBA - όπως των αγαπημένων του παικτών Tracy McGrady και Kobe Bryant, αλλά προτιμά να βρει το δικό του στυλ. Ελπίζει ότι σε 5 χρόνια θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. 

Οι αγαπημένη του ταινία είναι το Pacific Rim και ο αγαπημένος του ράπερ ο Gucci Mane.

Όσον αφορά στους συμπαίκτες του, δηλώνει ενθουσιασμένος από την ταχύτητα και αθλητικότητα του Eric Bledsoe, χαρακτηρίζει τον Alex Len ως έναν ταλαντούχο παίκτη και καλό άνθρωπο με πολλές ικανότητες. Επίσης αναγνωρίζει πρόοδο στο σουτ και την αυτοπεποίθηση του Kendall Marshalls. Πλέον έχει μαζευτεί όλη η ομάδα στο Phoenix, εκτός από τους Ευρωπαίους.

Όσον αφορά στην πόλη του Phoenix, πιστεύει ότι του ταιριάζει απόλυτα, καθώς πρόκειται για μία ζεστή, άνετη και χαλαρή πόλη. Εξού και ήταν χαρούμενος όταν έμαθε ότι θα παίζει εδώ.

Petros Ant / afirimeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου