8 Σεπτεμβρίου 2013

Μυστικός γάμος στο Λονδίνο για την μοναχοκόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου

 Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, σε μια σεμνή τελετή και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Την μοναχοκόρη της Καρολίνα πάντρεψε το Σάββατο στο Λονδίνο η Γιάννα Αγγελοπούλου. Γαμπρός ο επί 10ετια σύντροφός της επχειρηματίας, Βασίλης Αμβροσίου.

Η οικογένεια Αγγελόπουλου επέλεξε για το μυστήριο τον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου. Το παρόν στη σεμνή τελετή έδωσαν λίγοι φίλοι και στενοί συγγενείς.

Την Καρολίνα Αγγελοπούλου παρέδωσαν στον γαμπρό οι γονείς της, Θεόδωρος και Γιάννα, οι άνθρωποι, δηλαδή, που τη μεγάλωσαν και την ανέθρεψαν (προφανώς, η Καρολίνα δεν έχει φυσικό πατέρα τον Θ. Αγγελόπουλο αλλά είναι από πρότερο γάμο της Γιάννας).  


Η είδηση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο «Πρώτο Θέμα», κρατήθηκε σαν επτασφράγιστο μυστικό για 15 και πλέον ημέρες, αφού οι πρωταγωνιστές, η Καρολίνα και ο Βασίλης θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις κοσμικές συνάξεις και την περιττή δημοσιότητα.

Πηγή: http://www.protothema.gr 08.09.2013

Σημείωση: Παρ΄ότι δεν μας απασχολούν στο blog κοσμικότητες και συναφή life-style θέματα, είπαμε να κάνουμε μια εξαίρεση: Μας άρεσαν το "σεμνή τελετή" και σε "στενό οικογενειακό κύκλο" μακρυά από φανφάρες και προκλητικές επιδείξεις πλούτου. Να ζήσουν λοιπόν.


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου