28 Σεπτεμβρίου 2013

Το "Τέταρτο Μνημόνιο" από τους σπουδαστές της σχολής "Ορνεράκης"

"Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο. Τα αποτελέσματα του πρώτου και του δεύτερου μνημονίου, είναι πια διεθνώς γνωστό πως δεν απέδωσαν, αλλά αντίθετα εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό, που βιώνει μια νέα κατοχή" αναφέρει η ανακοίνωση των σπουδαστών της σχολής "Ορνεράκης" για την ετήσια έκθεση που διοργανώνουν. Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

"Όσο για το επερχόμενο τρίτο, είναι το μακρύτερο….. Ξέρουμε καλά την γεύση από τα δύο προηγούμενα. Δεν πάει άλλο!!! Πρέπει να υπάρξει Ελληνική απάντηση. Kαι ποια είναι η απάντηση; το Τέταρτο Μνημόνιο, με όρους που προτείνει η ομάδα των σπουδαστών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ Εφαρμοσμένες Τέχνες". 

"Για να μάθουν οι ξενέρωτοι Τροϊκανοί πως εκτός απ’ το γκρίζο και την κατάθλιψη, υπάρχουν έννοιες και μέθοδοι που καταξιώνουν τους ανθρώπους δίνουν χαρά και ελπίδα, όπως : Το χρώμα, το σχέδιο και πάνω απ όλα το χιούμορ!"

"Καλούμε τον Ελληνικό λαό να αντιδράσει με την παρουσία του στην έκθεση των σπουδαστών που πραγματοποιείται στην έδρα τους Θήρας 19, Πλατεία Αμερικής στην Κυψέλη. Να είστε όλοι εκεί" καταλήγει η ανακοίνωση.


"Νέες" ιδέες λοιπόν με 
χρώμα, σχέδιο και πάνω απ όλα χιούμορ. Αξίζει να τις γνωρίσουμε από κοντά. 

Πληροφορίες:
Εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, στις 19:00.Διάρκεια: 30.9.22013 - 20.10.2013
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10πμ έως τις 20.μμ
Διεύθυνση: Θήρας 19, Πλατεία Αμερικής Κυψέλη, Τ.Κ. 112 57
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2108665611 
e-mail : info@ornerakis.gr 
url: www.ornerakis.gr

_______________
Πηγές: http://www.cartoonists.gr και http://www.ornerakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου