17 Σεπτεμβρίου 2013

Καμένος: Μια θλιβερή συνέχεια στη εκπομπή της κ. Πόπης Τσαπανίδου

Μια θλιβερή συνέχεια έδωσε σήμερα την Τρίτη το πρωί ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνος Καμμένος στο στούντιο του Star στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.
Στην έντονη λογομαχία μεταξύ τους, πάνω στη προτροπή του κ. Καμμένου προς πολίτες να «λιντσάρουν» τον Πάχτα, η κα Τσαπανίδου τον ρωτά:
"Μηπως θα προτιμούσατε να έχετε επιλέξει διαφορετικές λέξεις..."
Για να πάρει την απάντηση από τον κ. Καμμένο:
"Αντιλαμβάνομαι ότι σας υπαγορεύουν να κάνετε αυτή την ερώτηση..., δεν είστε ευγενής, είστε με προκατάληψη, λέτε ψέματα, ...είστε αστεία και ψεύτρα..."
Για να συμπληρώσει στη συνέχεια ο κ. Καμένος ότι αυτό που είχε παρουσιάσει το βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα, δεν ήταν δημόσια δήλωση αλλά συνομιλία του με τους πολίτες!
"Έχει μεγάλη διαφορά" είπε ο κ. Καμμένος "η δημόσια δήλωση είναι άλλη και η συνομιλία με τους πολίτες άλλη" ξεχνώντας προφανώς ότι και στις δυο περιπτώσεις αποδέκτες είναι οι πολίτες, άσχετα αν αυτοί αποτελούν μια μικρή ή μεγαλύτερη ομάδα. Εξάλλου για το λιντσάρισμα δεν χρειάζονται και πολλοί.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε πει::"Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει, λιντσάρετέ τον" για να προσθέσει:"Εμείς μαζί σας".

Στην εκπομπή του Star, προσπαθώντας ο κ. Καμμένος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είχε πει νωρίτερα: "Με ρώτησαν λοιπόν: Τι να κάνουμε με τον Πάχτα; Να τον λιντσάρουμε; Και τους είπα: Ναι, να τον λιντσάρετε πολιτικά", "Δεν είπα να τον δείρουν, είπα να τον λιντσάρουν πολιτικά".

Τελικά, η εκπομπή διακόπηκε άδοξα:
Αφού ο κ. Καμμένος για μια ακόμη φορά αποκάλεσε τη δημοσιογράφο αστεία και ψεύτρα και η κ. Τσαπανίδου του απάντησε "Προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου γιατί με είπατε ψεύτρα, ότι μου τα υπαγορεύουνε... Κανονικά θα έπρεπε να σας έχω πετάξει έξω από το στούντιο".
"Θα πετάξετε εμένα έξω;", απάντησε ο κ. Καμμένος και αποχώρησε τελικά από το πλατό. 
Το πολιτικό ήθος ενός αρχηγού κόμματος σε όλο του το μεγαλείο!!!

Δείτε το βίντεο της λογομαχίας Καμμένου - Τσαπανίδου:
http://www.youtube.com/watch?v=Q2LO6xOWJT4

Επίσης μπορείτε να δείτε και το:






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου